Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar herensokken die geschikt zijn voor zowel alledaags gebruik als voor sport en outdoor? Probeer merinosokken voor mannen, gemaakt van de fijnste wol van het inheemse Marokkaanse schapenras. Merinowol bijt, krabt of stinkt niet, integendeel, het wordt gekenmerkt door een uitstekend thermoregulerend vermogen - in de zomer koelt...

Ben je op zoek naar herensokken die geschikt zijn voor zowel alledaags gebruik als voor sport en outdoor? Probeer merinosokken voor mannen, gemaakt van de fijnste wol van het inheemse Marokkaanse schapenras. Merinowol bijt, krabt of stinkt niet, integendeel, het wordt gekenmerkt door een uitstekend thermoregulerend vermogen - in de zomer koelt het je af, terwijl het je in de winter lekker opwarmt. Daarom wordt merinowol niet alleen gebruikt voor hoge sokken en kousen, maar ook voor functioneel ondergoed dat zweet effectief absorbeert.

Hoe kies je de juiste sokken?

Sokken zijn niet alleen voor de sier, ze vervullen een aantal belangrijke functies. Ze beschermen onder andere tegen vocht en kou, voorkomen overmatig zweten, absorberen onaangename geurtjes en verbeteren de doorbloeding van de voeten. Ze mogen nooit knellen en ongemakkelijke blaren veroorzaken op je kuiten of enkels. De kwaliteit van de gebruikte materialen is ook belangrijk - terwijl katoenen en bamboesokken geschikt zijn voor dagelijks gebruik, zijn functionele sokken van merino of met zilver perfect voor sport.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-12 van 12 items
1-12 van 12 items