Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je op zoek naar kwaliteit damessokken voor dagelijks gebruik en outdoor? Probeer merinosokken voor dames, die gemaakt zijn van de fijnste merinowol. In tegenstelling tot klassieke wol bijt, krabt en stinkt het niet. Merinosokken voor dames zijn ook antibacterieel, waardoor schimmelproblemen worden voorkomen, en hebben uitstekende thermoreg...

Ben je op zoek naar kwaliteit damessokken voor dagelijks gebruik en outdoor? Probeer merinosokken voor dames, die gemaakt zijn van de fijnste merinowol. In tegenstelling tot klassieke wol bijt, krabt en stinkt het niet. Merinosokken voor dames zijn ook antibacterieel, waardoor schimmelproblemen worden voorkomen, en hebben uitstekende thermoregulerende eigenschappen - ze houden je koel in de zomer en warm in de winter. 

Hoe kies je de juiste sokken?

Sokken zijn niet alleen voor de sier, ze vervullen een aantal belangrijke functies. Ze beschermen onder andere tegen vocht en kou, voorkomen overmatig zweten, absorberen onaangename geurtjes en verbeteren de doorbloeding van de voeten. Denk eraan dat sokken niet mogen afzakken of knellen of pijnlijke blaren achterlaten op je kuiten of enkels. De kwaliteit van de gebruikte materialen is ook belangrijk - terwijl katoenen en bamboesokken geschikt zijn voor dagelijks gebruik, zijn sokken en functionele sokken van merino of zilver perfect voor sport.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-11 van 11 items
1-11 van 11 items