Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ieder van ons kent het wel - telkens als we onze schoenen uit moeten doen, of het nu in de wachtkamer van de dokter is, in de kleedkamer of zelfs als we op bezoek zijn bij vrienden, zijn we doodsbang dat onze sokken ons zullen verraden en onze voeten de hele dag zullen laten stinken. De oplossing is niet om een reservepaar schone sokken in je ...

Ieder van ons kent het wel - telkens als we onze schoenen uit moeten doen, of het nu in de wachtkamer van de dokter is, in de kleedkamer of zelfs als we op bezoek zijn bij vrienden, zijn we doodsbang dat onze sokken ons zullen verraden en onze voeten de hele dag zullen laten stinken. De oplossing is niet om een reservepaar schone sokken in je handtas mee te nemen, maar om te kiezen voor sokken van bamboevezels of sokken met zilver, die effectief bacteriën doden, nare geurtjes absorberen en ook schimmel voorkomen.

Geef antibacteriële sokken voor vrouwen een kans

Antibacteriële damessokken met zilverdeeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Gebruik voor sport en buiten functionele sokken met zilver waarmee je je kunt concentreren op prestaties. Maar als je last hebt van gezondheidsproblemen zoals diabetes of van 's ochtends tot 's avonds op je voeten werkt, probeer dan gezondheidssokken. Naast het zilvergehalte worden ze gekenmerkt door een extra losse zoom die geen pijnlijke blaren en zwelling van de ledematen veroorzaakt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-10 van 10 items
1-10 van 10 items