Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

We kennen het allemaal - na een dag op de been zijn, vrezen we het moment waarop we onze schoenen moeten uittrekken in het bijzijn van onze vrienden, familie of partner. De oplossing is niet om een reservepaar schone sokken in je handtas mee te nemen. Het is voldoende als je de klassieke sokken vervangt door sokken van bamboevezels of antibact...

We kennen het allemaal - na een dag op de been zijn, vrezen we het moment waarop we onze schoenen moeten uittrekken in het bijzijn van onze vrienden, familie of partner. De oplossing is niet om een reservepaar schone sokken in je handtas mee te nemen. Het is voldoende als je de klassieke sokken vervangt door sokken van bamboevezels of antibacteriële sokken met zilver, en je kunt die ochtend afscheid nemen van onaangename voetengeur. 

Geef damessokken met zilver een kans

Antibacteriële sokken met zilverdeeltjes doden geselecteerde soorten bacteriën, absorberen geurtjes en voorkomen schimmel. Voor sport- en buitenactiviteiten zijn functionele zilveren sokken perfect, zodat je je kunt concentreren op prestaties. Maar als je last hebt van gezondheidsproblemen zoals diabetes of van 's ochtends tot 's avonds op je voeten werkt, probeer dan gezondheidssokken. Naast het zilvergehalte worden ze gekenmerkt door een extra losse zoom die geen pijnlijke blaren en zwelling van de ledematen veroorzaakt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-10 van 10 items
1-10 van 10 items