Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Gun jezelf een welverdiende rust in een herenpyjama met lange onderbroek, perfect voor lange winteravonden bij de open haard, koude nachten en luie weekendochtenden met ontbijt op bed. Dus wacht nergens op, trek je warme pyjama aan, zet een warme kop thee en geef de kou geen kans. En als je niet vasthoudt aan traditie, probeer dan eens een nac...

Gun jezelf een welverdiende rust in een herenpyjama met lange onderbroek, perfect voor lange winteravonden bij de open haard, koude nachten en luie weekendochtenden met ontbijt op bed. Dus wacht nergens op, trek je warme pyjama aan, zet een warme kop thee en geef de kou geen kans. En als je niet vasthoudt aan traditie, probeer dan eens een nachtjapon voor mannen die je maximale vrijheid en comfort geeft tijdens de nacht.

Hoe kies je een comfortabele herenpyjama?

Herenpyjama's moeten los genoeg zitten en gemaakt zijn van kwaliteitsmaterialen die prettig aanvoelen, de huid niet irriteren en zweet goed absorberen. De keuze van de slaapkleding moet ook worden aangepast aan het seizoen. Terwijl de ideale herenpyjama voor de winter gemaakt is van warm flanel of echte schapenwol, zul je in de zomer pyjama's met korte mouwen en korte broeken waarderen. Een goede keuze is slaapkleding van koel satijn of licht en ademend katoen dat je huid vrij laat ademen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 30 items
1-30 van 30 items