Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Heb je moeite om in slaap te vallen, rol je van de ene kant naar de andere en word je 's ochtends slaperig wakker? Zo ja, dan is het tijd voor een nieuwe slaapbroek voor in bed die je niet wurgt, je huid vrij laat ademen en je een rustgevende en ongestoorde slaap geeft. Zijn de coupes te klein voor jou? In ons aanbod vind je niet alleen slaapt...

Heb je moeite om in slaap te vallen, rol je van de ene kant naar de andere en word je 's ochtends slaperig wakker? Zo ja, dan is het tijd voor een nieuwe slaapbroek voor in bed die je niet wurgt, je huid vrij laat ademen en je een rustgevende en ongestoorde slaap geeft. Zijn de coupes te klein voor jou? In ons aanbod vind je niet alleen slaaptrainingspakken in maten tot 5 XL, maar ook oversized pyjama's en luchtige nachtjaponnen, die perfect zijn voor serieuze mannen.

Hoe kies je een comfortabele pyjama voor mannen?

Om goed in je pyjama te kunnen slapen, moet hij qua snit en materiaal bij je passen. Natuurlijke vezels zoals katoen en bamboevezel, die ademen, zweet goed absorberen en zelfs de gevoelige huid niet irriteren, spelen een belangrijke rol. Houd kunstmatige materialen daarentegen uit de buurt van je lichaam - je gaat er niet alleen in zweten, maar ze kunnen ook huidallergieën veroorzaken. Houd bij het kiezen van je pyjama rekening met de seizoenen - terwijl je in de zomer korte broeken en een tanktop op prijs zult stellen, zullen flanellen winterpyjama's met lange mouwen en een herenslaapbroek je warm houden als het kouder wordt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 46 items
naar de pagina
1-30 van 46 items