Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Om 's ochtends fris en vol energie wakker te worden, is het niet genoeg om een bed en matras van goede kwaliteit te kopen, maar ook een comfortabele pyjama. Eentje die niet bijt of knelt, geen pijnlijke blaren veroorzaakt en zweet goed opzuigt. Als gewone kledingmaten je niet passen, kies dan uit een reeks oversized pyjama's voor heren of draa...

Om 's ochtends fris en vol energie wakker te worden, is het niet genoeg om een bed en matras van goede kwaliteit te kopen, maar ook een comfortabele pyjama. Eentje die niet bijt of knelt, geen pijnlijke blaren veroorzaakt en zweet goed opzuigt. Als gewone kledingmaten je niet passen, kies dan uit een reeks oversized pyjama's voor heren of draag een nachthemd voor heren. De losse en luchtige snit zorgt voor een rustige en ongestoorde slaap.

Hoe kies je een herenpyjama oversized?

Als je je geen avond zonder pyjama kunt voorstellen, weet dan dat de keuze van het materiaal er echt toe doet. Het moet zo comfortabel mogelijk zijn, zweet goed absorberen en de huid niet irriteren. De ideale keuze is daarom een pyjama van ademend katoen of bamboevezels, maar laat kunstmatige materialen niet in de buurt van je lichaam komen. Houd bovendien rekening met de seizoenen - in de zomer houdt een satijnen pyjama met korte mouwen en korte broek je koel, terwijl je in de winter een flanellen pyjama met lange pijpen zult waarderen, die je betrouwbaar warm houdt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-15 van 15 items
1-15 van 15 items