Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ben je niet zo dol op pyjama's? Probeer dan eens een herenslaapshort. Ze zijn supercomfortabel, knellen nergens en zijn verkrijgbaar in vele tijdloze designs. Als je de voorkeur geeft aan klassiekers, kies dan voor shorts in een neutrale kleur, of laat je garderobe shorts met vrolijke motieven bevatten die je humeur gegarandeerd opvijzelen. Vo...

Ben je niet zo dol op pyjama's? Probeer dan eens een herenslaapshort. Ze zijn supercomfortabel, knellen nergens en zijn verkrijgbaar in vele tijdloze designs. Als je de voorkeur geeft aan klassiekers, kies dan voor shorts in een neutrale kleur, of laat je garderobe shorts met vrolijke motieven bevatten die je humeur gegarandeerd opvijzelen. Vooral herenslaapshorts van Tsjechische merken die de nadruk leggen op comfort, kwaliteit en duurzaamheid mogen niet ontbreken. 

Hoe kies je de ideale herenshort?

Het allerbelangrijkste is dat een herenshort je goed past, je nergens verstikt en comfortabel zit. Daarom vind je hier ook oversized shorts die zelfs de meer ruimtelijk expressieve mannen passen. Let bij het kiezen van shorts niet alleen op de snit en het ontwerp, maar ook op de kwaliteit van de materialen - een goede keuze zijn katoenen shorts, die ook geschikt zijn voor de gevoelige huid, of satijnen shorts, die er erg smaakvol en elegant uitzien en je bovendien verkoelen in de zomer.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 975 items
naar de pagina
1-30 van 975 items