Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Past het klassieke ondergoed niet meer bij jou? Probeer boxershorts en boxerslips voor heren van lyocell, katoen of bamboevezels. Als je ze eenmaal aan hebt, wil je geen andere meer. Ondergoed gemaakt van natuurlijke materialen voelt zeer comfortabel aan en is ademend, zodat het je huid vrij laat ademen en niet irriteert. Bekijk de boxershorts...

Past het klassieke ondergoed niet meer bij jou? Probeer boxershorts en boxerslips voor heren van lyocell, katoen of bamboevezels. Als je ze eenmaal aan hebt, wil je geen andere meer. Ondergoed gemaakt van natuurlijke materialen voelt zeer comfortabel aan en is ademend, zodat het je huid vrij laat ademen en niet irriteert. Bekijk de boxershorts met klassiek elastiek - het is aan jou welk ontwerp je kiest en of je kortere of langere pijpen wilt.

Wat is lyocell

Lyocell is een nieuwe generatie natuurlijke vezel die zeer milieuvriendelijk is. Het is een zacht en delicaat materiaal dat opvalt door zijn ademende en lichte eigenschappen en dat je zal verrassen met zijn thermoregulerende en antibacteriële eigenschappen. Het lijkt enigszins op viscose, maar vergeleken met viscose is lyocell sterker en minder rekbaar. Als je lyocell-kleding of -ondergoed versleten is, kun je het op de composthoop laten liggen om biologisch af te breken. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-1 van 1 item
1-1 van 1 item