Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Koude temperaturen, kledingvoorschriften van het bedrijf of een sociaal evenement. Wat de reden ook is, zijden dameskousen mogen in geen enkele vrouwengarderobe ontbreken. Laten we eerlijk zijn, je zult er nooit zo elegant en afstandelijk uitzien met blote benen als in een dunne silon. Bellinda panty's benadrukken de schoonheid van je benen, v...

Koude temperaturen, kledingvoorschriften van het bedrijf of een sociaal evenement. Wat de reden ook is, zijden dameskousen mogen in geen enkele vrouwengarderobe ontbreken. Laten we eerlijk zijn, je zult er nooit zo elegant en afstandelijk uitzien met blote benen als in een dunne silon. Bellinda panty's benadrukken de schoonheid van je benen, verbergen eventuele onvolkomenheden en beschermen je ook tegen de kou. Als je je partner wilt verrassen, draag dan sexy kousen in combinatie met kanten lingerie en kijk hoe zijn ogen oplichten!

Hoe zit het met sport? Inzetten op functionele kleding

Als je in je vrije tijd graag sport, draag dan een rekbare legging van functioneel materiaal dat zweet afvoert, geurtjes absorbeert en snel droogt. Welke lengte legging moet ik kiezen? Als je slanker wilt lijken, kies dan voor langere leggings in donkere kleuren en met een hogere taille. Ze verstevigen je dijen en billen, verbergen je dikke buik en maken je optisch slanker. Wil je je favoriete sport zelfs in de winter niet opgeven? Koop een functionele onderbroek voor onder je broek. Ze houden je warm, absorberen geurtjes en houden zweet tegen. 

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-15 van 15 items
1-15 van 15 items