Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Geef je favoriete sport zelfs in de winter niet op. Draag functioneel damesondergoed dat je droog en warm houdt en sport zonder beperkingen. De ideale optie is een damesonderbroek, ook wel onderbroek of geïsoleerde legging genoemd, die perfect aansluit op het lichaam, vocht effectief afvoert en de lichaamstemperatuur stabiel houdt. Sommige bev...

Geef je favoriete sport zelfs in de winter niet op. Draag functioneel damesondergoed dat je droog en warm houdt en sport zonder beperkingen. De ideale optie is een damesonderbroek, ook wel onderbroek of geïsoleerde legging genoemd, die perfect aansluit op het lichaam, vocht effectief afvoert en de lichaamstemperatuur stabiel houdt. Sommige bevatten zelfs zilver, dat de groei van bacteriën tegengaat en zo geurtjes en schimmelziekten voorkomt.

Comfort boven alles!

Vergeet na het sporten niet om thuis een comfortabele broek aan te trekken die je niet meer uit wilt trekken. Ze hebben wijdere pijpen, elastiek in de taille en zijn zeer comfortabel om te dragen. Voor nog meer comfort draag je er een damesbody bij - een lang shirt met een knoop tussen de benen dat niet oprolt en je rug en nieren warm houdt. Draag je liever rokken? Koop er dan een paar mooie zijden kousen bij, die de schoonheid van je benen benadrukken, eventuele onvolkomenheden verbergen en je ook beschermen tegen de kou.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-1 van 1 item
1-1 van 1 item