120 dagen om terug te keren
98 % van de klanten beveelt de winkel aan
Meer dan 400.000 stuks lingerie tegen geweldige prijzen
Uitverkoop kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Het is sexy, verfijnd en erg praktisch. Daarom hoort een comfortabele damesbody bij de basisstukken van de garderobe van een vrouw, net als slips of kousen. Op het eerste gezicht lijkt het op een klassieke tanktop, maar anders dan deze heeft het een kruissluiting, waardoor het mooi om het figuur valt en niet oprolt. De damesbody van het merk Di...

Het is sexy, verfijnd en erg praktisch. Daarom hoort een comfortabele damesbody bij de basisstukken van de garderobe van een vrouw, net als slips of kousen. Op het eerste gezicht lijkt het op een klassieke tanktop, maar anders dan deze heeft het een kruissluiting, waardoor het mooi om het figuur valt en niet oprolt. De damesbody van het merk Diesel is bijzonder geschikt voor moderne broeken met hoge taille en een mouwloze rok. Je kunt het echter ook dragen tijdens het sporten, maar kies dan voor absorberend en sneldrogend materiaal.

Kwaliteitsmateriaal is essentieel

Ondergoed beïnvloedt in grote mate hoe je je voelt. Let daarom bij het kiezen op de snit, de kwaliteit van de afwerking en niet te vergeten de gebruikte materialen. Kies zoveel mogelijk voor natuurlijke stoffen die goed ademen, prettig aanvoelen en hypoallergeen zijn. Kledingstukken van katoen en bamboevezels zijn ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl ondergoed, ondergoed en sokken van merinoswol ideaal zijn voor sport, omdat ze uitstekende thermoregulerende eigenschappen hebben en geurtjes effectief absorberen.

Meer tonen

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-1 van 1 item
1-1 van 1 item