Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ondergoed moet perfect passen. Je voelt je niet alleen onzeker in slecht zittend ondergoed, maar je zult ook niet goed scoren bij het andere geslacht. Als je niet zeker bent van de juiste maat, neem dan een meetlint en raadpleeg de tabel naast je favoriete stuk. En maak je geen zorgen - we denken ook aan de grote jongens. Ze zullen oversized he...

Ondergoed moet perfect passen. Je voelt je niet alleen onzeker in slecht zittend ondergoed, maar je zult ook niet goed scoren bij het andere geslacht. Als je niet zeker bent van de juiste maat, neem dan een meetlint en raadpleeg de tabel naast je favoriete stuk. En maak je geen zorgen - we denken ook aan de grote jongens. Ze zullen oversized herenondergoed vinden dat nergens knelt, bijt of snijdt.

Welk type ondergoed past bij jou?

Als je een man bent met een meer uitgesproken vorm, raden we aan om boxershorts of shorts te dragen. Beide soorten ondergoed passen bij bijna elk lichaamstype, zijn erg comfortabel en kunnen veel gebreken verbergen. Pas alleen op voor te strak elastiek in de taille en sterke naden die de huid kunnen irriteren. Vergeet niet dat je al ons ondergoed ook in oversized maten kunt vinden. Blader door oversized shorts, boxers en slips of oversized pyjama's in maten tot 6 XL. En de dames zullen ook in zijn voor een traktatie!

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 221 items
naar de pagina
1-30 van 221 items