Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Zelfs als je een paar extra kilo's hebt, betekent dat zeker niet dat je comfort of een mooi design moet opgeven. De hedendaagse mode voor volslanke vrouwen biedt talloze verleidelijke stukken die je verloren zelfvertrouwen zullen herstellen. Slips met hoge taille die een grotere buik bedekken of naadloos, nauwsluitend ondergoed dat verleidelij...

Zelfs als je een paar extra kilo's hebt, betekent dat zeker niet dat je comfort of een mooi design moet opgeven. De hedendaagse mode voor volslanke vrouwen biedt talloze verleidelijke stukken die je verloren zelfvertrouwen zullen herstellen. Slips met hoge taille die een grotere buik bedekken of naadloos, nauwsluitend ondergoed dat verleidelijke rondingen oproept, passen bij jou. En wat trek je aan om te slapen? Doe je ondergoed uit en trek een comfortabele pyjama of nachtjapon aan waarin je huid vrij kan ademen. 

Hoe kies je ondergoed voor volslanke mensen?

Zelfs lingerie voor volslanke vrouwen kan aantrekkelijk en design zijn. Het belangrijkste is dat je je maten kent en weet welke snit je flatteert. Draag daarom in plaats van een string een volslanke slip, die een hogere taille heeft en een groter buikje kan verbergen. Verleidelijke rondingen kunnen in een handomdraai tevoorschijn worden getoverd door lingerie en petticoats strakker aan te trekken, terwijl beha's met brede banden en sluitingen weelderige borsten kunnen temmen. En om het nog erger te maken, biedt Trenýrkárna.cz ook te grote slips voor vrouwen - tot maat 5 XL.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-21 van 21 items
1-21 van 21 items