Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Zelfs als je een paar extra kilo's hebt, betekent dat niet dat je strings voorgoed uit je garderobe moet schrappen. Hedendaagse mode voor volslanke vrouwen biedt talloze aantrekkelijke stukken die ook passen bij vrouwen met grotere buiken, dijen of billen. Maar 's nachts leg je je ondergoed opzij en trek je een comfortabele pyjama, een damessh...

Zelfs als je een paar extra kilo's hebt, betekent dat niet dat je strings voorgoed uit je garderobe moet schrappen. Hedendaagse mode voor volslanke vrouwen biedt talloze aantrekkelijke stukken die ook passen bij vrouwen met grotere buiken, dijen of billen. Maar 's nachts leg je je ondergoed opzij en trek je een comfortabele pyjama, een damesshort of een nachtjapon aan die je huid vrij laat ademen. 

Hoe kies je ondergoed voor volslanke mensen?

Zelfs vrouwen met een voller figuur hoeven niet in te leveren op comfort en een aantrekkelijk design. Je hoeft alleen maar je maten te weten en te weten welke snit ondergoed je verleidelijke rondingen geeft en eventuele gebreken verbergt. De beste keuze zijn slips met hoge taille, strings voor volslanke vrouwen, straktrekkende petticoats en bh's met brede banden, die je in een paar tellen je verloren zelfvertrouwen teruggeven. Weet je niet zeker wat je moet kiezen? Blader door dameslingerie plus size en doe inspiratie op voor je eigen garderobe.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 32 items
naar de pagina
1-30 van 32 items