Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Laat je niet beperken door te strak en oncomfortabel ondergoed. Als je een vollere vrouw bent, respecteer dan je rondingen en draag damesslips en strings die je zelfvertrouwen een boost geven. Hedendaagse mode voor volslanke vrouwen biedt talloze aantrekkelijke stukken die ook passen bij vrouwen met grotere buiken, dijen of billen. En wat trek...

Laat je niet beperken door te strak en oncomfortabel ondergoed. Als je een vollere vrouw bent, respecteer dan je rondingen en draag damesslips en strings die je zelfvertrouwen een boost geven. Hedendaagse mode voor volslanke vrouwen biedt talloze aantrekkelijke stukken die ook passen bij vrouwen met grotere buiken, dijen of billen. En wat trek je aan om te slapen? De beste manier om dit te doen is om je ondergoed voor de nacht helemaal uit te trekken en in plaats daarvan een comfortabele pyjama of een nachthemd te dragen waarin je huid vrij kan ademen. 

Hoe kies je ondergoed voor volslanke mensen?

Zelfs als je een paar extra kilo's weegt, betekent dat niet dat je comfort en een aantrekkelijk design moet opgeven. Je hoeft alleen maar je maten te weten en te weten welke snit ondergoed je verleidelijke rondingen zal geven. De beste keuze zijn slips met hoge taille, strings voor volslanke vrouwen, straktrekkende petticoats en bh's met brede banden, die je in een paar tellen je verloren zelfvertrouwen teruggeven. En we vergeten de mannen met meer uitgesproken vormen niet - bekijk ons herenondergoed voor de volslanke man en verleid je partner met een nieuwe short of boxer.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 32 items
naar de pagina
1-30 van 32 items