Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

We brengen een derde van ons leven slapend door, dus waarom zouden we het niet aangenamer maken met een goed zittende pyjama van goede kwaliteit? Maak jezelf gelukkig en voeg aan je garderobe een comfortabele katoenen pyjama toe waarin je kunt genieten van romantische momenten bij de open haard, een mooie avond met een groep vrienden of een we...

We brengen een derde van ons leven slapend door, dus waarom zouden we het niet aangenamer maken met een goed zittende pyjama van goede kwaliteit? Maak jezelf gelukkig en voeg aan je garderobe een comfortabele katoenen pyjama toe waarin je kunt genieten van romantische momenten bij de open haard, een mooie avond met een groep vrienden of een weekendontbijt in het dekbed. En zodra het koud wordt, trek je een flanellen pyjama met lange mouwen en een broek aan om je warm te houden. 

Hoe kies je de juiste damespyjama? 

Rol jij 's nachts ook rond, met je pyjama die aan je rug plakt en steeds uitrolt? Kies je nieuwe slaapkleding zo dat deze comfortabel zit en gemaakt is van materiaal van goede kwaliteit. Pas je keuze aan het seizoen aan - in de wintermaanden is een katoenen of flanellen pyjama met een lange broek handig, terwijl je in de zomer tank tops en shorts van koel satijn zult waarderen. Investeer in ieder geval in kwaliteit. Hoe lang een pyjama meegaat, hangt altijd af van de kwaliteit van de constructie.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-23 van 23 items
1-23 van 23 items