Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Om thuis in te loungen, maar ook om comfortabel in te slapen of voor een stijlvolle wandeling in de bergen. Damesondergoed met natuurlijke motieven wordt je meest betrouwbare partner. Waarom een korte broek? Omdat zelfs vrouwen weten dat deze snit hen perfecte vrijheid geeft. Je kunt slapen in een vrouwenshort, maar het is ook ideaal ondergoed v...

Om thuis in te loungen, maar ook om comfortabel in te slapen of voor een stijlvolle wandeling in de bergen. Damesondergoed met natuurlijke motieven wordt je meest betrouwbare partner. Waarom een korte broek? Omdat zelfs vrouwen weten dat deze snit hen perfecte vrijheid geeft. Je kunt slapen in een vrouwenshort, maar het is ook ideaal ondergoed voor thuis. En als je vrij genoeg bent, kun je ze dragen in plaats van korte broeken. Je kunt ook stukken met dieren- of eet- en drinkmotieven toevoegen aan je verzameling vrolijke shorts.

Vrolijk ondergoed voor een goed humeur

Shorts met natuurlijke motieven, maar ook met vakantiemotieven zijn gebaseerd op de snit van herenshorts. Het heeft een brede elastische band die niet knelt in de taille en een losse pasvorm die "lofts". Als je de voorkeur geeft aan Tsjechisch ondergoed voor vrouwen, dan wil je Styx of Represent damesshorts. Het Slowaakse merk Dedoles heeft ook een gevarieerd aanbod van vrolijke shorts in haar portfolio. De shorts zijn gemaakt van aangename materialen. Het is voornamelijk katoen. Het is een natuurlijk materiaal dat de huid laat ademen en zweet perfect absorbeert. Gecombineerd met een verfijnde pasvorm krijg je ondergoed dat je altijd wilt dragen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-3 van 3 items
1-3 van 3 items