Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Er is een jaar voorbij en hier zijn ze weer. Kerstmis, Valentijnsdag of een andere feestdag? Vier ze in speciale shorts. Kies uit een assortiment lingerie met kerstmotieven of hartjes. Harten horen tenslotte niet alleen bij Valentijnsdag, maar bij elke dag waarop je verliefd bent. Shorts met kerstmotieven maken deze feestelijke tijd nog feesteli...

Er is een jaar voorbij en hier zijn ze weer. Kerstmis, Valentijnsdag of een andere feestdag? Vier ze in speciale shorts. Kies uit een assortiment lingerie met kerstmotieven of hartjes. Harten horen tenslotte niet alleen bij Valentijnsdag, maar bij elke dag waarop je verliefd bent. Shorts met kerstmotieven maken deze feestelijke tijd nog feestelijker. Een goede keuze zijn ook vrolijke shorts met eten en drinken motieven, die in overvloed zijn met Kerstmis. Vier de feestdagen dit jaar in stijlvolle kerst- of andere vrolijke lingerie. Laat je bijvoorbeeld inspireren door ons assortiment damesshorts met dierenmotieven. Voor Valentijnsdag kun je in een sexy kat veranderen.

Shorts niet alleen met kerstmotieven

Kerstbroeken uit ons aanbod hebben patronen van sneeuwpoppen, rendieren, cadeautjes, bomen of kerstelfjes. Voor natuurliefhebbers hebben we echter ook shorts met natuurmotieven. Welke behandeling je ook kiest, je draagt altijd shorts die ongelooflijk comfortabel zijn. Daarom wordt dit ondergoed thuis gedragen of om in te slapen. De shorts zijn gemaakt van 100% natuurlijk katoen waar je huid dol op zal zijn. Ze hebben brede poten die zich aanpassen aan elke beweging. Brede elastische tailleband drukt niet en houdt tegelijkertijd de short op zijn plaats. Als je Tsjechisch ondergoed voor vrouwen wilt, kies dan voor damesshorts van Styx of Represent. Dedoles damesshorts worden geproduceerd in Slowakije. Beleef speciale momenten in stijlvolle lingerie.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-28 van 28 items
1-28 van 28 items