Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Speel je graag met mode en ben je niet bang om je persoonlijkheid te laten zien? Damesondergoed met een eet- en drinkmotief is precies goed voor jou. Wanneer geniet je er het meest van? Het hangt van je moed af! Je kunt er een weekend in rondhangen of intieme momenten mee opvrolijken. Voor het plezier wordt zeker gezorgd. Als je gevoel voor humo...

Speel je graag met mode en ben je niet bang om je persoonlijkheid te laten zien? Damesondergoed met een eet- en drinkmotief is precies goed voor jou. Wanneer geniet je er het meest van? Het hangt van je moed af! Je kunt er een weekend in rondhangen of intieme momenten mee opvrolijken. Voor het plezier wordt zeker gezorgd. Als je gevoel voor humor hebt, moet je een paar andere shorts bij deze shorts kopen, zoals shorts met dierenmotieven en natuurprints. Vrolijk ondergoed voor vrouwen maakt elke ochtend dat je het aantrekt aangenamer. Ga de nieuwe dag in met een glimlach.

Vrouwenondergoed niet alleen voor thuis

Je kunt deze vrolijke shorts niet alleen thuis dragen, maar ook buitenshuis. Het is een comfortabele outfit voor bij het zwembad, maar ook voor een uitstapje naar het platteland. Perfecte vervanging voor shorts. Door de comfortabele snit is de damesshort ook geweldig om in te slapen. Geef je de voorkeur aan Tsjechische lingerie voor vrouwen? Kies in dit geval uit een reeks damesshorts van Styx en Represent. Dedoles damesshorts worden genaaid in Slowakije. Welk merk je ook kiest, alle shorts in ons assortiment worden verenigd door comfort en een origineel ontwerp. Maak jezelf gelukkig met shorts met avocado-, fruit- of feestdagmotieven (Valentijnsdag, Kerstmis). De shorts zijn gemaakt van 100% katoen waar je huid dol op zal zijn. Ze hebben een losse pasvorm, zijn luchtig en de elastische tailleband drukt niet. Ervaar zelf het gevoel van comfort.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-6 van 6 items
1-6 van 6 items