Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Zit er een dier in jou? Laat zien wie je echt bent en draag lingerie met een dierenthema. Dierenprints zijn cool en de prints op onze vrolijke damesshorts maken je blij als je je dressoir opent. En als je ze aantrekt? In damesshorts met dieren- en natuurmotieven geniet je van comfort thuis en plezier buitenshuis. Laat ze schaamteloos zien tijden...

Zit er een dier in jou? Laat zien wie je echt bent en draag lingerie met een dierenthema. Dierenprints zijn cool en de prints op onze vrolijke damesshorts maken je blij als je je dressoir opent. En als je ze aantrekt? In damesshorts met dieren- en natuurmotieven geniet je van comfort thuis en plezier buitenshuis. Laat ze schaamteloos zien tijdens een wandeling. Ze zullen niet te onderscheiden zijn van korte broeken.

Vrolijk ondergoed waar comfort in zit

Shorts met dieren, eten en drinken of vakantiemotieven zijn het perfecte ondergoed voor thuis. Vrouwenshorts zijn zo comfortabel dat je ze zelfs kunt dragen om in te slapen. Perfect om een pyjamabroek of korte broek te vervangen. De snit is gebaseerd op klassieke herenshorts. Dit ondergoed voor vrouwen knelt nergens en zit nergens strak. De elastische brede tailleband snijdt niet in, maar houdt de short op zijn plaats. De broek zit los, dus je kunt elke activiteit ondernemen en je altijd vrij voelen. Als je de voorkeur geeft aan Tsjechisch ondergoed voor vrouwen, kies dan in de categorieën damesshorts Styx en Represent. Dedoles damesshorts worden gemaakt door onze "broers" in Slowakije.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-13 van 13 items
1-13 van 13 items