Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Effen ondergoed zonder print is een must in elke garderobe. Het ziet er smaakvol uit, het veroudert niet en je kunt het vrij met elkaar combineren. Je zult het vooral waarderen als je vaak formele kleding of zelfs een pak draagt - dan zijn monochrome sokken en eenvoudige, bijna onzichtbare tanktops die je onder een doorschijnend shirt kunt drag...

Effen ondergoed zonder print is een must in elke garderobe. Het ziet er smaakvol uit, het veroudert niet en je kunt het vrij met elkaar combineren. Je zult het vooral waarderen als je vaak formele kleding of zelfs een pak draagt - dan zijn monochrome sokken en eenvoudige, bijna onzichtbare tanktops die je onder een doorschijnend shirt kunt dragen een must. Maar je mag de onbedrukte shorts en boxershorts niet missen in je garderobe, die er elegant uitzien en daarom perfect zijn voor speciale gelegenheden. 

Kwaliteitsmateriaal is essentieel

Om je comfortabel te voelen, mag je nergens gebeten, gekrabd of koud worden. De basis voor het ondergoed is zo'n hoogwaardig en aangenaam aanvoelend materiaal dat de huid niet irriteert. Shorts, boxers en sokken van natuurlijke materialen zoals katoen, bamboevezel of modal zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De combinatie van natuurlijke materialen met elastaan of polyester is ook populair. Hun toevoegingen verbeteren de duurzaamheid, verlengen de levensduur en verhogen de elasticiteit van het ondergoed, wat leidt tot meer draagcomfort.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 110 items
naar de pagina
1-30 van 110 items