Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar sokken waarin je de hele dag kunt rondlopen zonder je zorgen te maken over onaangename geurtjes? Probeer sokken van bamboevezel of sokken met zilver, die antibacterieel zijn. Dit betekent dat ze geselecteerde soorten bacteriën doden, geuren absorberen en schimmel voorkomen. Ze worden vooral gewaardeerd door diabetici die gevoelig ...

Op zoek naar sokken waarin je de hele dag kunt rondlopen zonder je zorgen te maken over onaangename geurtjes? Probeer sokken van bamboevezel of sokken met zilver, die antibacterieel zijn. Dit betekent dat ze geselecteerde soorten bacteriën doden, geuren absorberen en schimmel voorkomen. Ze worden vooral gewaardeerd door diabetici die gevoelig zijn voor schimmelziekten, maar ook door sporters of mensen die de hele dag op hun voeten staan.

Geef zilveren herensokken een kans

Antibacteriële sokken met zilverdeeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Gebruik voor sport en buiten functionele sokken met zilver waarmee je je kunt concentreren op prestaties. Als je handmatig veeleisend werk doet of altijd op de been bent, zijn sokken met een badstof hiel en teen om schokken te absorberen geschikt voor jou. Maar als je diabetes hebt, probeer dan gezondheidssokken die, naast hun zilvergehalte, een extra losse pasvorm hebben om de problemen die gepaard gaan met het diabetische voetsyndroom te verhelpen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-10 van 10 items
1-10 van 10 items