Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Gezondheidssokken voor mannen zullen vooral gewaardeerd worden door mensen die kampen met diabetes, sporten of de hele dag op hun voeten lopen. De sokken worden gekenmerkt door een extra losse zoom die geen pijnlijke blaren en zwelling van de ledematen veroorzaakt. Bovendien bevatten ze zilvervezels die ze antibacteriële eigenschappen geven, z...

Gezondheidssokken voor mannen zullen vooral gewaardeerd worden door mensen die kampen met diabetes, sporten of de hele dag op hun voeten lopen. De sokken worden gekenmerkt door een extra losse zoom die geen pijnlijke blaren en zwelling van de ledematen veroorzaakt. Bovendien bevatten ze zilvervezels die ze antibacteriële eigenschappen geven, zodat ze onaangename geurtjes elimineren en effectief voetschimmelproblemen voorkomen.

Hoe kies je gezondheidssokken voor mannen?

Kies gezondheidssokken met zilvergehalte met je behoeften in gedachten. Diabetici moeten er extra op letten dat ze een elastische zoom dragen om de problemen die gepaard gaan met het diabetische voetsyndroom te verhelpen. Als je het grootste deel van de dag op je voeten doorbrengt, zijn sokken met een verstevigde hiel en teen geschikt voor jou. Let ook op de kwaliteit van de materialen - vooral gevoelige mensen moeten kiezen voor katoenen sokken of sokken van bamboevezels of merinowol, die licht en ademend zijn en de huid niet irriteren.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter