Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op zoek naar sokken waarin je de hele dag kunt rondlopen zonder je zorgen te maken over onaangename geurtjes? Probeer sokken van bamboevezels of antibacteriële sokken met zilver, die bepaalde soorten bacteriën doden, geurtjes absorberen en schimmel voorkomen. Ze worden vooral gewaardeerd door diabetici die gevoelig zijn voor schimmelziekten, m...

Op zoek naar sokken waarin je de hele dag kunt rondlopen zonder je zorgen te maken over onaangename geurtjes? Probeer sokken van bamboevezels of antibacteriële sokken met zilver, die bepaalde soorten bacteriën doden, geurtjes absorberen en schimmel voorkomen. Ze worden vooral gewaardeerd door diabetici die gevoelig zijn voor schimmelziekten, maar ook door sporters of mensen die de hele dag op hun voeten staan.

Geef antibacteriële sokken voor mannen een kans

Antibacteriële herensokken zijn vaak gemaakt van bamboevezels en merinowol, natuurlijke materialen die bacteriën doden en schimmel voorkomen. Bovendien zijn ze ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid, die geïrriteerd kan raken door kunstvezels. Een andere manier om een antibacteriële functie aan sokken toe te voegen is het gebruik van zilvervezels of -deeltjes. Zo ontstaan bijvoorbeeld functionele sokken die geschikt zijn voor sport en buitenactiviteiten of gezondheidssokken met een extra losse zoom voor diabetici.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-10 van 10 items
1-10 van 10 items