Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Laat je niet beperken door te strak ondergoed en draag een oversized herenshort die alle lichaamsfouten en extra kilo's verbergt. Ze hebben een losse pasvorm, zodat ze niet knellen, niet bijten en je huid vrij laten ademen - zodat je ze kunt dragen om te slapen in plaats van een pyjamabroek. Een geweldige keuze zijn gekleurde herenshorts met v...

Laat je niet beperken door te strak ondergoed en draag een oversized herenshort die alle lichaamsfouten en extra kilo's verbergt. Ze hebben een losse pasvorm, zodat ze niet knellen, niet bijten en je huid vrij laten ademen - zodat je ze kunt dragen om te slapen in plaats van een pyjamabroek. Een geweldige keuze zijn gekleurde herenshorts met verticale strepen die optisch slanker zijn. Koop een voordelig multipack ondergoed met oversized XXL shorts en bespaar. 

Hoe kies je een comfortabele herenpyjama?

Je kunt de comfortabele shorts zonder zorgen dragen om in te slapen. Maar als je op zoek bent naar iets eleganters, kijk dan eens naar de herenpyjama's met korte mouwen en de slaapshorts. Verruil ze in de wintermaanden voor een pyjama met lange mouwen en een broek die je lekker warm houdt. Let bij het kiezen van slaapkleding op de gebruikte materialen. De ideale keuze is katoen en bamboe - natuurlijke materialen die ademen, zweet goed absorberen en zelfs de gevoelige huid niet irriteren.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-28 van 28 items
1-28 van 28 items