Zomer Kerstmis! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Origineel, stijlvol, kleurrijk en van hoge kwaliteit. Dit is precies wat onze damesslips bieden. Op zoek naar een origineel cadeau voor je vriendin, vrouw, vriendin of zus? Maak haar blij met stijlvol, vrolijk ondergoed. Wat dacht je van panty's met een dierenthema? Of past damesondergoed met kerst- of Valentijnsdagmotieven beter bij deze tijd? ...

Origineel, stijlvol, kleurrijk en van hoge kwaliteit. Dit is precies wat onze damesslips bieden. Op zoek naar een origineel cadeau voor je vriendin, vrouw, vriendin of zus? Maak haar blij met stijlvol, vrolijk ondergoed. Wat dacht je van panty's met een dierenthema? Of past damesondergoed met kerst- of Valentijnsdagmotieven beter bij deze tijd? Bekijk het aanbod van klassieke comfortabele slips, maar ook sexy strings of brazilian slips.

Damesslips voor speciale gelegenheden

Tijdloze monochrome stukken hebben een onbetwistbare plaats in je garderobe. Maar wat als je er af en toe op uit wilt? Doe eens gek en voeg de vrolijke Dedoles of Styx slips toe aan je ondergoed. Speelse onderbroeken worden natuurlijk ook door andere merken gemaakt. Houd een Valentijnsslipje met hartjes of een kerstslipje bij de hand en verras je partner. Je zult je ook uniek voelen in slips met een eet- en drinkmotief of natuurprint. Kies de snit van gekleurde slips op basis van je voorkeuren, maar vooral op basis van de gelegenheid. Wij bieden ondergoed voor vrouwen gemaakt van de beste materialen die perfect zijn voor een zijdezachte vrouwenhuid.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-8 van 8 items
1-8 van 8 items