Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Als je naar de bergen en het platteland gaat, doe het dan in stijl! Had je een outdoorbroek, stevige laarzen en een waterdichte jas aan? In dat geval heb je alleen damesondergoed met natuurlijke motieven nodig. Natuurlijk, je kunt het niet zien, maar je weet dat je naar buiten gaat met alles erop en eraan. Ontdek een breed assortiment slips met ...

Als je naar de bergen en het platteland gaat, doe het dan in stijl! Had je een outdoorbroek, stevige laarzen en een waterdichte jas aan? In dat geval heb je alleen damesondergoed met natuurlijke motieven nodig. Natuurlijk, je kunt het niet zien, maar je weet dat je naar buiten gaat met alles erop en eraan. Ontdek een breed assortiment slips met natuur- en dierenmotieven. Vrolijk ondergoed maakt je gelukkig en aangenaam gezelschap. Gekleurde slips zijn gemaakt van materialen die de gevoelige vrouwelijke huid begrijpen.

Damesslip met natuurlijke motieven

De vrolijke slips worden niet alleen aangeboden door Dedoles of 69SLAM. Alle slips zijn voornamelijk gemaakt van katoen, dat ademend is en zweet perfect van het lichaam afvoert. Je zult het niet alleen in de bergen waarderen, maar ook tijdens de examenperiode of op een zakelijke bijeenkomst. In een comfortabele slip kun je elke situatie gemakkelijk aan en als je slip in het teken staat van eten en drinken of vakantie, brengt hij je ook nog eens in een goed humeur. Je vindt hier vrolijke Brazilian, string, benen en klassieke slips. Draag slips waarin je jezelf perfect voelt.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 46 items
naar de pagina
1-30 van 46 items