Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

De sterkte van de menstruatie is een van de belangrijkste factoren waarop menstruatieslips worden geselecteerd. Slipjes zijn verkrijgbaar voor sterke, gemiddelde en zwakke menstruatie. In deze categorie bieden we menstruatieslips voor een zwakke menstruatie. Waarin verschilt het van de anderen? Vooral in de sterkte van het materiaal. Deze milieu...

De sterkte van de menstruatie is een van de belangrijkste factoren waarop menstruatieslips worden geselecteerd. Slipjes zijn verkrijgbaar voor sterke, gemiddelde en zwakke menstruatie. In deze categorie bieden we menstruatieslips voor een zwakke menstruatie. Waarin verschilt het van de anderen? Vooral in de sterkte van het materiaal. Deze milieuvriendelijke menstruatiehulp voor zwakke menstruatie is slechts een paar millimeter dik, zodat hij eruitziet als een klassiek inlegkruisje. Natuurlijk is een absorberende laag inbegrepen. Menstruatieslips voor lichte menstruatie kunnen ook worden gebruikt als veiligheidsvoorziening bij het dragen van een tampon of menstruatiecup.

Het meest comfortabele hulpmiddel tijdens een zwakke menstruatie

Menstruatieslips geven je een comfortabel en veilig gevoel. De absorberende laag houdt je huid droog. Dit voorkomt onaangename geurtjes en bacteriegroei. Er zijn ook nachtelijke menstruatieslips, die worden gekenmerkt door een absorberende laag over de hele rug. Vergeet slapen op een handdoek! Bekende merken die menstruatieslips aanbieden zijn onder andere Love Luna en Meracus. We bieden verschillende stijlen menstruatiepanty's, waaronder onopvallende naadloze, comfortabele sportpanty's en prachtige kanten panty's. Je dagen zullen niet langer een tijd van ongemak voor je zijn.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 32 items
naar de pagina
1-30 van 32 items