Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Op het eerste gezicht lijken menstruatieslips op klassiek ondergoed. Hun uniekheid ligt in het feit dat ze verschillende functionele lagen bevatten die zorgen voor de perfecte absorptie van de vloeistof. Er is geen lekkage. Menstruatieslips voor zware menstruatie zijn absorberender dan menstruatieslips voor lichte en gemiddelde menstruatie. Ze z...

Op het eerste gezicht lijken menstruatieslips op klassiek ondergoed. Hun uniekheid ligt in het feit dat ze verschillende functionele lagen bevatten die zorgen voor de perfecte absorptie van de vloeistof. Er is geen lekkage. Menstruatieslips voor zware menstruatie zijn absorberender dan menstruatieslips voor lichte en gemiddelde menstruatie. Ze zijn het perfecte milieuvriendelijke hulpmiddel bij zware menstruatie en vervangen volledig maandverband of tampons.

Een hulpmiddel tijdens zware menstruatie om je droog te houden

Menstruatiehulpmiddelen voor zware menstruatie in de vorm van slips hebben meerdere absorberende lagen die nog grotere hoeveelheden vocht kunnen opzuigen. Om je veilig te voelen, is het essentieel om je slipje gedurende de dag meerdere keren te verwisselen. Daarom is het aan te raden om een paar extra menstruatieslips op voorraad te hebben. Voor een comfortabele en ongestoorde nachtrust is de menstruatieslip ontworpen met een extra absorberende laag aan de achterkant. Menstruatieslips zijn gemaakt van zowel synthetische als natuurlijke materialen. De populairste natuurlijke materialen zijn katoen, bamboe en merinowol. Ze zijn gevoelig voor je huid en hebben geweldige absorberende eigenschappen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over huidirritatie. Menstruatieslips zijn verkrijgbaar in naadloze, kanten en sportieve designs. De merken Love Luna of Meracus bieden ze aan.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 35 items
naar de pagina
1-30 van 35 items