Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Menstruatie bezorgt menig vrouw een onrustige slaap. Het is erg onaangenaam om 's nachts wakker te worden door een vochtig of broeierig gevoel. Met een menstruatieslip voor 's nachts zal niets je storen tijdens je slaap. Je hoeft niet langer half te slapen en voortdurend te controleren of je hebt gelekt. En je hoeft geen andere "veiligheidsmaatr...

Menstruatie bezorgt menig vrouw een onrustige slaap. Het is erg onaangenaam om 's nachts wakker te worden door een vochtig of broeierig gevoel. Met een menstruatieslip voor 's nachts zal niets je storen tijdens je slaap. Je hoeft niet langer half te slapen en voortdurend te controleren of je hebt gelekt. En je hoeft geen andere "veiligheidsmaatregelen" te nemen, zoals een handdoek, om in bed te stappen. Je kunt de nachtelijke menstruatieslip ook gebruiken als veiligheid voor een menstruatiecup of tampon. Er zijn ook menstruatieslips verkrijgbaar voor gemiddelde en lichte menstruatie.

Slipjes als milieuvriendelijke menstruatiehulp voor 's nachts

Sommige vrouwen doen het 's nachts met alleen een menstruatieslipje als ze zwaar ongesteld zijn. Maar niet elke vrouw kan zich er veilig in voelen als ze slaapt. Nachtelijke menstruatieslips hebben een verlengde achterkant of zelfs een absorberend deel aan de voorkant, in tegenstelling tot slips voor dagelijks gebruik. Daarom kun je op je rug of op je buik slapen zonder bang te hoeven zijn om in slaap te vallen. Het voordeel van menstruatieslips is dat ze herhaaldelijk gebruikt kunnen worden. Gewoon wassen en je kunt ze steeds weer opnieuw dragen. Ze zijn daarom een milieuvriendelijk alternatief voor andere wegwerp menstruatieproducten voor 's nachts. Menstruatieslips zijn verkrijgbaar in naadloze, sportieve en kanten uitvoeringen. Kies gewoon welke het beste bij je passen. Ontdek het uitgebreide assortiment menstruatieslips van Love Luna of Meracus.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 31 items
naar de pagina
1-30 van 31 items