Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Menstruele hygiëneproducten behoren tot het afval dat onze planeet aanzienlijk vervuilt. Als je geeft om een gezond milieu en afval wilt verminderen, begin dan met het gebruik van menstruatieslips tijdens je menstruatie. Omdat ze wasbaar zijn, kun je ze jarenlang gebruiken. Geschikte menstruatieslips worden gekozen op basis van de sterkte van de...

Menstruele hygiëneproducten behoren tot het afval dat onze planeet aanzienlijk vervuilt. Als je geeft om een gezond milieu en afval wilt verminderen, begin dan met het gebruik van menstruatieslips tijdens je menstruatie. Omdat ze wasbaar zijn, kun je ze jarenlang gebruiken. Geschikte menstruatieslips worden gekozen op basis van de sterkte van de menstruatieperiode. Menstruatieslips zijn verkrijgbaar voor zwakke, normale en sterke menstruatie. Menstruatiehulpmiddelen (slips) voor een normale menstruatie zijn meestal geschikt voor een gemiddelde menstruatie.

Ecologische hulpmiddelen voor een normale menstruatie

Tijdens een normale menstruatie kun je allerlei hulpmiddelen dragen. Naast tampons en maandverband zijn er ook milieuvriendelijkere oplossingen in de vorm van cups of menstruatieslips. Het lichaam van elke vrouw reageert anders op menstruatie. Sommige vrouwen kunnen geen menstruatiehulpmiddelen gebruiken die worden ingebracht, dus voor hen is een menstruatieslip de meest comfortabele oplossing. Ze worden op dezelfde manier gedragen als klassieke slips. Ze hebben een speciale absorberende laag die vloeistof opneemt. Een gevoelige huid blijft droog. Dankzij de antibacteriële behandeling van de stof is er geen geur of bacteriegroei. Momenteel zijn er naadloze, sport- en kanten menstruatieslips verkrijgbaar. Een aparte categorie vormen de nachtelijke menstruatieslips, die een uitgebreide absorberende laag hebben die je zelfs veilig houdt als je ligt te slapen. Menstruatieslips worden aangeboden door een aantal merken, zoals Love Luna of Meracus.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-26 van 26 items
1-26 van 26 items