Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Trek kleurrijke herensokken aan en laat de wereld je speelse en vrije persoonlijkheid zien! Sokken met grappige motieven zijn een teken van creatieve en moedige mensen die niet bang zijn om risico's te nemen, graag de aandacht op zichzelf vestigen en openlijk hun gedachten uiten. En als je elke andere aantrekt? Laat maar! Voel je vrij om een h...

Trek kleurrijke herensokken aan en laat de wereld je speelse en vrije persoonlijkheid zien! Sokken met grappige motieven zijn een teken van creatieve en moedige mensen die niet bang zijn om risico's te nemen, graag de aandacht op zichzelf vestigen en openlijk hun gedachten uiten. En als je elke andere aantrekt? Laat maar! Voel je vrij om een hobby- en sportsok te combineren met een sok met een voedsel-, natuur- of dierenmotief of een kerstsok.

Hoe kies je leuke herensokken?

Sokken zijn niet alleen voor de sier. In feite vervullen ze een aantal belangrijke functies - ze moeten voeten droog en warm houden, transpiratie verminderen en geurtjes voorkomen. Ze mogen in geen geval knellen en ongemakkelijke blaren veroorzaken op je kuiten of enkels. Let ook op de kwaliteit van de materialen - sokken van bamboe of katoen zijn geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl functionele sokken van natuurlijke merinowol, die zweet effectief absorbeert, perfect zijn voor sport.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-16 van 16 items
1-16 van 16 items