Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Nou, vertel eens - zijn ze niet schattig? Kleurrijke herensokken met een motief van sappig fruit, Japanse sushi en hete chilipepers brengen de levenslust gegarandeerd terug. Ga ermee naar je favoriete locatie en kijk wat er gebeurt. Je kunt een (modieuze) hel op aarde veroorzaken, je kunt geestverwanten ontmoeten. Laat je speelse en vrijgevoch...

Nou, vertel eens - zijn ze niet schattig? Kleurrijke herensokken met een motief van sappig fruit, Japanse sushi en hete chilipepers brengen de levenslust gegarandeerd terug. Ga ermee naar je favoriete locatie en kijk wat er gebeurt. Je kunt een (modieuze) hel op aarde veroorzaken, je kunt geestverwanten ontmoeten. Laat je speelse en vrijgevochten persoonlijkheid de vrije loop en bekijk ook de sokken met dieren-, natuur- en sportthema's of kerstsokken.

Hoe kies je leuke herensokken?

Het is essentieel dat de voet goed aanvoelt in de sok. Een slecht gekozen maat of ongeschikt materiaal kan pijnlijke blaren, blaren of een oncomfortabel branderig gevoel veroorzaken. Hoe weet je nu wat de ideale sokken zijn? Ze moeten je perfect passen en niet knellen, je voeten droog en warm houden, zweten tegengaan en nare geurtjes absorberen. Kies het materiaal op basis van de activiteit die je wilt doen - terwijl katoenen sokken geschikt zijn voor dagelijks gebruik, draag functionele sokken van merinowol of synthetische vezels voor het sporten.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-29 van 29 items
1-29 van 29 items