Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Ga je graag vaak naar buiten? Draag kleurrijke herensokken met een winterlandschap, naaldbos of kruidenmotief en geniet van elke stap van je avontuur. Ze zijn comfortabel, prettig om te dragen en hun ontwerp laat nooit te wensen over. Tot overmaat van ramp zullen ook dierenliefhebbers, liefhebbers van lekker eten en de kerstvakantie of mannen ...

Ga je graag vaak naar buiten? Draag kleurrijke herensokken met een winterlandschap, naaldbos of kruidenmotief en geniet van elke stap van je avontuur. Ze zijn comfortabel, prettig om te dragen en hun ontwerp laat nooit te wensen over. Tot overmaat van ramp zullen ook dierenliefhebbers, liefhebbers van lekker eten en de kerstvakantie of mannen met een hart voor ongewone hobby's en sporten hun hart ophalen.

Hoe kies je leuke herensokken?

Sokken met vrolijke motieven fleuren elke dag op, vooral als ze allemaal anders zijn. Maar design is niet het enige waar je op moet letten bij het kiezen van sokken. Kijk daarnaast ook naar hun maat, snit en lengte. Je sokken moeten perfect passen - sokken die te groot zijn zullen ophopen tijdens het lopen, terwijl sokken die te klein zijn pijnlijke blaren op je enkels of kuiten zullen veroorzaken. Hoe zit het met het materiaal? De ideale keuze zijn sokken van bamboe of katoen die de voet vrij laten ademen.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-19 van 19 items
1-19 van 19 items