Zomer Black Friday! Kortingen tot 80 %
Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Laat je niet leiden door mode en trek kleurrijke sokken met dierenprint aan. Draag ze met jeans, sportleggings en een pak en kijk wat er gebeurt. Je kunt een (modieuze) hel op aarde veroorzaken, je kunt geestverwanten ontmoeten. Laat je speelse en vrijgevochten persoonlijkheid de vrije loop en bekijk ook de sokken met eten, natuur- en sportthe...

Laat je niet leiden door mode en trek kleurrijke sokken met dierenprint aan. Draag ze met jeans, sportleggings en een pak en kijk wat er gebeurt. Je kunt een (modieuze) hel op aarde veroorzaken, je kunt geestverwanten ontmoeten. Laat je speelse en vrijgevochten persoonlijkheid de vrije loop en bekijk ook de sokken met eten, natuur- en sportthema's of kerstsokken.

Hoe kies je leuke herensokken?

Het is essentieel dat de voet goed aanvoelt in de sok. Hiervoor moet je de juiste maat kiezen - de sok mag nooit knellen of pijnlijke blaren veroorzaken op je kuiten of enkels. Zelfs een te grote sok is niet ideaal, deze zal in je schoen gaan zitten en kan zelfs leiden tot blaren. Let ten slotte op het materiaal van de sokken. Dit moet overeenkomen met de activiteit die je gaat doen. Terwijl sokken van bamboe en katoen geschikt zijn voor dagelijks gebruik, draag je functionele sokken van merinowol om te sporten.

Meer tonen

Filter op categorie

Velikost
Meer... Minder
Značka
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Tsjechisch merk
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 50 items
naar de pagina
1-30 van 50 items